2012. február 15., szerda

Lauren-Bush esküvő

Tavaly tartotta esküvőjét Lauren Bush és David Lauren. A lány George W. Bush, a volt amerikai elnök unokahúga (és értelemszerűen George H. W. Bush unokája). A pasi meg Ralph Lauren fia, szóval ők lényegében olyanok az USA-ban, mint Vilmos herceg és Kate Middleton Angliában.

Lauren a Princeton-ra járt, modellkedik is, és a FEED program nagykövete. David a Duke-on végzett, és most a Ralph Lauren Polo egyik fő embere. Szóval Ivy League meg minden, amit akartok (ok, a Duke nem az, de kellően elit egyetem). Ami meglepő, hogy mégsem egy preppy-stílusú esküvőjük volt, hanem egy rusztikus, western hangulatú. Gondolom ez annak köszönhető, hogy Lauren Colorado-ban született, és Ralph Lauren-nek is van ott egy birtoka, ahol az esküvőt tartották. A menyasszony ruhája gyönyörű volt, természetesen a Ralph Lauren-ház tervezte. Hasonlított Kate Middletonéra, de a vadnyugatot lehetett felfedezni benne, és a fejdísz igazán különlegessé tette. A vőlegény meg a Szenvedélyek viharában stílusában nyomta, komolyan mondom, még hasonlít is Aidan Quinn-re, aki az egyik testvér volt.



Szenvedélyek viharában
Háttérben a Sziklás-hegység
A ruha felső rétege antik csipke, selyem-és fémszálakkal díszítve, amelyen egy száz fős csapat dolgozott, 3000 órán át.
Zsidó szertartás volt egyébként, de country énekessel - érdekes lehetett.

Bónusz képek





Nem igazán tudok elképzelni szebb helyet, mint Colorado, meg úgy az egész térség, ahol a Sziklás-hegység végigvonul (Montana, Wyoming, Dél-Dakota, Idaho, Colorado, Új-Mexikó). Ezt bejárni egy álomút lenne nekem, egy roadtrip formájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése